Feb 5, 2011

Hilarion Heti Üzenetei Jan 30 - Feb 6, 2011


Szeretett Fénymunkások,

Ez a hét extra intenzitású energiával lesz telítve ami feltölti szervezeteteket.  Vibrálást fogtok érezni füleitekben és csiklandós érzést a koronacsakrátokban ahogy mindennapi tennivalótokat végzitek. Fáradékonynak érezhetitek magatokat és gyakori pihenésre lehet igényetek. Sok beállítás van folyamatban ami mindannyiótokat ráhangolja az új és magasabb Fény frekvenciáira.

Könnyebb lenne alkalmazkodnotok ehhez az újrahangoláshoz ha minden nap gyakorolnátok rezgésszámotok frekvenciáinak megemelését és tudatosan ráhangolódnátok a Hatalmas Én Vagyok Jelenlétetekre naponta kinyilitkoztatva abbéli szándékotokat, hogy a Mennybemenetel Idővonalára legyetek ráhangolva. Ha tehetitek tegyetek sétát a friss levegőn tempós ütemben, mert ez segít kitisztítani energiakörötöket és segíti az energiák szabad áramlását.  Fogyasszatok sok tiszta vizet és áldjátok meg mielőtt meginnátok.

Minden napot használjatok fel arra, hogy ráhangolódjatok magasabb lényetekre. Szándékozzatok mesterei lenni elméteknek, érzelmeteknek, gondolatotoknak, szavaitoknak, és tetteiteknek. LEGYETEK azok akik lenni szeretnétek és higgyétek, hogy ez áldás, gyöngédség, biztonság és védelem fizikai formájában ölt testet bennetek. Kényelmetlen érzékelést tapasztalhattok bármelyik csakrátokban. Ez azt jelenti, hogy sok tisztító folyamatnak vagytok kitéve és kérjétek személyes Angyali csapatjaitokat, hogy minden eltorlaszolást tisztítsanak meg csakrarendszeretekben, mert ez nagy szolgálatotokra lesz ezekben az időkben.

Sok aktivitás zajlik minden ember energiamezejében. Azokőtök akik érzékelik fizikai testükön az energiák mozgását, teljesen biztosan érezni fogják ezt az aktivitást. Emlékezzetek arra, hogy minden rendben van és hogy sosem vagytok egyedül. Adjátok át magatokat a ti Hatalmas Én Vagyok Jelenléteteknek és életetek Isteni Tervének, ami a sorsotok. Engedjetek el minden félelmet és kételyt és frekvenciátok kisugárzásait hangoljátok rá szívcsakrátokra. Szíveteken keresztül tudtok legközvetlenebbül ráhangolódni a Fény magasabb birodalmaira és naponta gyakorolva ennek a pulzusnak az érzését egyre jobban kinyitjátok a szívetek energiaközpontját ami végül ledönti az összes falat amit életetek alatt felhúztatok.  

Minden kezd kitárulkozni. Elfogtok kezdeni közvetlen útmutatásokat kapni Tanácsadó Csoportotoktól. Kérdezzetek bármit tőlük és adjatok hangot aggodalmatoknak ha van, majd üljetek vagy feküdjetek mozdulatlanul a válaszra várva. Mindannyiótok egy precízen felhangolt hangszer akik testeteket felhasználva hozzátok le ezen energiákat a Földre és sugározzátok szét azokat hatalmas koncentrikus körökben mindazok felé akik energiamezőtökün belül vannak. Nagy szükség van rátok ahol jelenleg vagytok a Világban.  Fényetek az ami segít egyensúlyban tartani a káoszt mely a Föld belsejéből fakad és fényetek az ami átváltoztatja ezen energiákat egy arányosabb tökéletességgé.

A Világ egy jobb hely mert ti itt vagytok. Emlékezzetek erre ahogy élitek mindennapjaitokat. Számítotok! Mindannyian fontos szerepet játszotok a Föld Mennybemenetelének átfogó Isteni Tervében, mindenkiben és mindenen belül és kívül a Földön. Ragyogtassátok Fényetek, sugározzátok szét Fényetek, Legyetek ti maga a Fény! Higgyetek a legmagasabb kimenetelben ami a legjobb érdeket szolgálja és eképp légyen.


Viszlát egy hét múlva...

ÉN VAGYOK Hilarion

Fordítás: Bella

No comments:

Post a Comment