Feb 6, 2011

Hilarion Heti Üzenetei Feb 6 -13, 2011


Szeretteim,

Sok változás játszódik le jelenleg fizikai testetekben és több furcsa érzékelést tapasztalhattok a nap különböző szakaszaiban. Mindannyiótokon bütykölve van azért, hogy közelebb hozzunk titeket Felsőbb Énetekhez, hogy szorosabb kapcsolatra és integrációra kerülhessen sor. Ahogy ez végbe megy tudatosítsátok, hogy néha ennek hatására ideigeitek felmondhassák a szolgálatot és periódikus ingerültséget,  ingerlékenységet tapasztalhattok, mely nem a titeket körbevevő világ eseményeinek tudható be, hanem ez egy tünet amit a megnövekedett frekvenciaszintek váltanak ki belőletek és ezen csak az idő tud könnyíteni.

Javasoljuk, hogy naponta gyakoroljatok önfegyelmet, tegyetek napi sétákat a friss levegőn és engedjétek magatokhoz közel a Természetet. Igyatok legalább napi 8 pohár vizet és végezzetek mély légzési gyakorlatokat. Mindezek segíteni fognak egyensúlybe kerülni, behangolni, integrálni magatokat és segítenek könnyebben feldolgozni a változásokat amik történnek. Ez egy jó alkalom, hogy törődjetek önmagatokkal: végezzetek önelemzést vagy meditáljatok mert ez kimondottan hasznotokra lehet. Mindennapi kis kényeztetések segítenek boldognak és örömtelieknek maradnotok. Lepjétek meg magatokat egy jó könyvvel amit meg akartatok venni, vagy vegyetek hosszú habos fürdőt fürdősóval. Ezt és még ennél jóval többet érdemeltek. 


Folytatódni fog az erre a világra inkarnálódott lelkek Felébredése és látni fogjátok ahogy egyre több ember áll fel és hallatassa meg hangját észrevéve azt, hogy ők maguk a változás amit látni akarnak a Világban. Elmúltak azok a napok amikor ez az állítás azt juttatta az emberek eszébe, hogy másokon múlik, másoknak kell törekedni a jóra. Mostanra kezd kitisztulni, hogy egységben az erő ami békés változásokat hoz azáltal, hogy minden Lélek tisztelettel viseltetik nővérei és bátyjai iránt és nem úgy tekint rájuk mint ellenségekre.

Ahogy az energiák növekednek, a belső konfliktusok megoldására tett erőfeszítések továbbra is nyilvánosságot kapnak és megdöbbenthet titeket az, amit ez belőletek kivált mert annyira nem egyezik meg azzal a valakivel akit magatoknak véltek. Engedjétek meg, hogy ez mind átmenjen rajtatok és legyetek tanui ahogy mindaz amik NEM ti vagytok a felszínre kerüljön és elhagyja energiarendszereteket. Ne engedjétek, hogy mindaz ami távozik rendszeretetekből befolyást gyakoroljon rátok. Különítsétek el magatokat és csendes figyelői legyetek csupán. Mindig emlékezzetek magatokat feltölteni Krisztus Tiszta Fehér Fényével, mert ez segít magatokba hívni és lehorgonyoztatni Krisztus Énetek magatokban.

Legyetek türelmesek magatok és mások iránt és emlékezzetek arra, hogy mindaz ami elhagyja energiarendszereteket az nem ti vagytok és hogy ennek hatására a VALÓS lényetek részetekké tud válni és elkezdheti megvalósítani spirituális sorsotok. Ez az amit újjászületésetek előtt befejezni választottatok és ez az ami most manifesztálódik. A szeretet érzése, empátia és könyörület magatok és szeretteitek iránt segít egységben tartani titeket,  amíg ez a sok változás ami több szinten megy végbe folyamatosan és kérlelhetetlenül be nem fejeződik.

Sok próbatételen kell átmennetek, hogy a Mesteri vizsgát letegyétek és ahogy átnavigáljátok magatokat ezeken, egyre nagyobb beteljesülést és örömérzetet fogtok tapasztalni ami kifejezésre fogja juttatni magát általatok. Az IGAZI lényetek egy olyan Lény ami magában foglalja mindazt ami jó, pozitív, örömteli, humoros, aki szeret minden mókát, tehetséges, kreatív, türelmes és kedves, szenvedélyes és könyörületes. Hagyjátok hogy IGAZI Énetek felszínre kerüljön, engedjétek hogy gyönyörű Fényetek ragyogjon, hisz ez az amiért most itt vagytok.

Viszlát egy hét múlva….

ÉN VAGYOK Hilarion

Csatornázás: Marlene Swetlishoff
Fordítás: Bella

No comments:

Post a Comment