Feb 15, 2011

Hilarion Heti Üzenetei Feb 13-20, 2011


Szeretteim,

Sokat haladtunk előre múlt héten a szükséges tisztítási folyamatban és a nem kívánt elemek elengedésében. A Világ nézte ahogy az új utat tör magának az ősi földön és sok imádságot és Fényt küldött ezen bátor és nemes lelkeknek akik amint ott álltak Fényükben és egyetértésben egy békés változást követelve országukban,  megadták a nagy változások tónusát amik végigseprik a Földet. És bár az út próbatételekkel van kikövezve, ha az emberek összefognak, a hit és kitartás csodákat eredményez.

Az emberek világszerte örömujjongásban törtek ki, hálát adtak és ünnepeltek tudva Lelkükben, hogy a legmagasabb jó és a jó legnagyobb folyományát vívták ki azok akik becsülettükkel, tisztességükkel és eltökéltségükkel kiálltak a békés pozitív változások mellett. Sok ehhez hasonló esemény fogja végigsöpörni a vidéket ahogy az emberek előlépnek és viszhangozzák: ’ami sok az sok’. Az idők valóban hatalmas változásokat hoznak, pozitív változásokat. Az örömteli energiák amik visszaverődnek a Bolygón, minden embert egy magasabb rezgésszintre emelnek és a Föld Mennybemenetele és mindazoké akik felszínén vannak, szilárdan megalapozott.

Arra kérjük szeretett Fénymunkásokat, hogy tartsanak ki, vizualizáljanak egy jobb és békésebb Világot ami tisztelettel viseltetik mindenki és minden iránt.  Rendületlenül tartsátok e képet magatok előtt az elkövetkező napokban és maradjatok rendíthetlenek a változások tengerében. A változások mindig az emberi lélek belsejéből rügyeznek ki és onnan terjednek szét közösségekre, városokra, nemzetekre és kontinensekre. A Fény egyre nagyobb mértékben jut érvényre ha mindannyian hordozzuk és tartjuk azt magunkban. Ezen energiákat a Kozmikus Fény tartja egyensúlyban. Ezért jöttetek ide ezekben a csodás időkben.  Ámulattal és szájtátva figyeljük az eseményeket és megtapsolunk mindenkit aki hittel vallja, hogy el lehet érni változásokat békés elszántsággal.

Gyorsan semmibe vésznek azok a napok amikor a hatóságok fenyegetésekkel és félelemmel irányítani tudták az embereket. A Felébredettek nem fogják beadni derekukat ezen taktikáknak többé és egyre csak követelni  fogják  a békés változásokat minden területen ahol csak zajlik az élet.  Itt az idő, hogy minden szív érezze át az örömöt és hálát.  Ahogy ez az érzés mindenfelé kezd szétáradni, pozitív felemelő energiákat sugároz szét és ezek az energiák elkezdenek manifesztálódni a mindennapi életetekben. Az Emberiség most már hajlandó elfogadni felelősségét tetteiért tisztességesen  és ez egy rendkívüli jó hír. Ha minden ember a Földön elfogadná, hogy felelősséggel tartozik minden gondolatért, szóért és cselekedetért és elkezdene megáldani mindenkit és mindent maga körül, a változások szinte azonnal bekövetkeznének.

Egységben nagyon sokat fogtok elérni és az ami meg volt tervezve a magasabb dimenziókban elkezdi kifejteni hatását ahogy testetek pihen az éj során. A Szeretet a legnagyobb erő a Világmindenségben és szeretetreméltó emberek milliárdjai vággyák megtapasztalni a jóságot, kedvességet és megosztani ezt bátyjáikkal, nővéreikkel. Nagyon is készen állnak új séma szerint élni életüket anélkül, hogy másokra lennének utalva szükségleteikben. Ez az új egymáshoz való viszonyulás lassan elkezdi kifejteni hatását majd az elkövetkező hónapokban, években egyre erősödni fog mígnem az élet egy új és jobb kifejezésre juttatja magát.

Az előttetek álló napok Kedveseim mindenkit egy új területre visznek és mindenkinek saját magának kell energiaszintjét az új energiák áramlásához igazítania. Ezen idők elmélkedésre és nyugalomra szólítanak fel és az út majd felfedi magát, ahogy magatokba mélyedtek. Hallgassatok a belső hangra és tudjátok, hogy minden rendben van. Hívjatok minket minden reggel és mi végig veletek leszünk oldalatokon.

Viszlát egy hét múlva….

ÉN VAGYOK Hilarion

No comments:

Post a Comment