Feb 20, 2011

Hilarion Heti Üzenetei Feb 20-27, 2011


Kedves Fénymunkások,


Folytatódnak a bennetek végbemenő változások és felfedezitek, hogy mindannyótok képes nagy mennyiségű szeretetet kifejezésre juttatni és megbocsátani a körülöttetek lévőknek, akikkel együtt éltek, beleértve magatokat is.  Ahogy tudatosságotok bővül, úgy próbáljátok magatokat mások helyzetébe képzelni,  hogy megértsétek a többiek nézőpontjait és aggodalmaikat.

Minden forrásponton van és mindaz amit megtapasztaltok és amin dolgoztok, gyorsan manifesztálódik. Ezért gyakoroljatok önuralmat gondolkodásotokban, ha azt akarjátok, hogy gondolataitok azt vonzzák be életetekbe amire valóban vágytok és nem pedig annak ellenkezőjét. Minden nap készítsetek listát azokról a dolgokról, amikért hálásak vagytok és nézzétek át többször egy nap, mi az amit áldásnak véltek életetekben, mert ez a gyakorlat segít, hogy a tényleg fontos dolgokra összpontosítsatok ahelyett, hogy gondolataitok elkalandoznának és kisiklanának.  

Sokan kezdik felismerni felelősségüket ahogy Felébrednek és rádöbbennek saját hatalmukra, hogy megoldást teremtsenek a mindennapi életükben hosszú ideje jelenlevő  igazságtalanságokra, amiket az irányítók erőltettek rájuk,  és együttesen mondják: “Ami sok az sok”. Ez a hullám folytatódni fog az év végéig. Ez a Nagy Felébredések ideje, amiről múlt évben beszéltünk nektek és ez most érvénybe lépett a Bolygón. Ezért a legfontosabb az, Szeretett Fénymunkásaink, hogy őrizzétek a Fényt és tartsátok magatok előtt a Legfelsőbb végkimenetelt és a Legnagyobb jót. Haggyjátok, hogy Fényetek és szándékotok folyamatosan a jó dolgokat lássa megvalósulni, békében és harmóniában.

Elnézve Szeretett Fénymunkásainkat, mi a magasabb dimenziókban csak csodálattal rázni tudjuk a fejünket azon ösztönös képességetek felett, hogy milyen könnyedén alkalmazkodtok mindazon változásokhoz amik fizikai testeteken belül játszódnak le, legyen az elmétekben vagy érzelmeitekben, ÉS ennek ellenére még mindig képesek vagytok Fényt küldeni a Világ minden tájára ahol szükség van rá, csak azért, hogy a legmagasabb jó folyományát biztosítsátok bátyjáitok és nővéreitek számára azokon  a területeken. Fényetek igenis, hogy hatással van és nagyon is sokat számít a Földnek, mert segít neki egyensúlyban maradni. A Szeretet energiája intenzitásában egyre nagyobb méreteket ölt és az egész Emberiség érzi hatását ezekben az időkben, ami által nagy változások kezdenek manifesztálódni.

A változások legtöbbje előbb minden ember agyában, majd a szívében kezdődik el és erre a környezetetekben is felfigyelnek az emberek és elkezdik felfogni és megérteni miről is beszéltetek nekik éveken keresztül. Örvendezzetek ezen pillanatok felett, amikor agyatok és szívetek kapcsolatba lép egymással, mert ezek egyre nagyobb méretű valósággá válnak. Minden nap egyre bámulatosabb történések és csodák történnek és ez ösztönzőerővel hat a “néma forradalomra”,  ami szíveitekben és lelkeitekben tör utat magának. A Szeretet energiája a leghatalmasabb erő a Világegyetemben, ami minden különbséget eloszlat amire rávetíti sugarát.  

Mindig emlékezettek arra, hogy utatokon sosem vagytok egyedül, Szeretteim, mert mi mindig az oldalatotokon vagyunk. Ha szeretnétek spirituális fejlődéseteket felgyorsítani, ne felejtsétek el segítségünket kérni minden éjjel, hogy elutazhassatok a Tanulás és Gyógyítás Templomaiba míg fizikai testetek alszik és megifjodik, és többet fogtok megtudni arról, amin keresztül kell, hogy menjetek mindennapi életetekben és az Emberi közösségen belül. Azt is megtanuljátok, hogyan tudjátok képességetek növelni és tágítani, hogy Isteni Emberekké váljatok.

Viszlát a következő héten,
ÉN VAGYOK Hilarion….


Fordítás: Bella
(www.galaktikusuzenetek.com)

No comments:

Post a Comment