May 29, 2011

Hilarion Mester Üzenetei Május 29-Június 4, 2011


Kedveseim,


Ahogy az elkövetkező hetekben folytatjátok napi tevékenységetek, szakítsatok időt a Természetben lenni és szívjátok magatokba a nap sugarait legalább napi  5 percig. Gyógyító és erőt adó tulajdonsággal vannak feltöltve ezek a sugarak, amik rendkívül jótékony hatással vannak azokra, akik ráléptek a Mennybemenetel ösvényére. Képzeljétek el, hogy apró napok lépnek be koronacsakrátokon keresztül testetekbe, folytatva utukat le a gyökér csakrátokig,. Próbáljátok érezni, ahogy ezek az apró napok lüktetnek és tágulnak testeken belül. Ez a gyakorlat segíteni fog, hogy összekapcsolódjatok Fénytestetekkel,  erősebb köteléket alakítva ki.

Ugyanakkor legalább napi 15 percet gyalogoljatok, ami kiváló alkalom arra, hogy energiamezőtök akadálytalanul áramoljon, megakadályozva energia torlaszok kialakulását. Az atmoszféra most gazdagon bővelkedik az új prána energiákban és mély hasi lélegzés nagyban segíti ezen energiák felszívódását. Két pohár víz elfogyasztása minden reggel ébredés után, nagyon jó hatással van szervezetetekre, továbbá egy pohár víz elfogyasztása fél órával étkezés előtt és lefekvés előtt és persze amikor szomjasak vagytok. Ezen napi gyakorlatok segítségével és a megszokott spirituális önfegyelmezésetekkel, sokkal könnyebben fogtok tudni alkalmazkodni a magasabb rezgésszámokhoz.

A szélsőséges időjárási viszonyok folytatódni fognak és mondjatok imát az emberek védelméért, ahogy ezek az időjárási minták szerte a Világon formát öltenek. A sűrű energiák tisztítása folyik ezekben az időkben és nincs más módja, hogy a tisztítás véghezmenjen bárhol vagy bármikor is kerüljön arra sor. Emlékezzetek arra, hogy ahogy mindannyian Fényoszlopokká váltok, a bolygótokkal együtt, a Föld magja egyre nagyobb Fényt sugároz koncentrikus köreiből a felszínre és onnan az atmoszférába.

Ez remek idő arra, hogy magatokba mélyedjetek mozdulatlanságot találva egészen addig amíg csak tudtok. Lényeges, hogy összekapcsolódjatok lelketek legmélyéval és őrizzétek meg a harmóniát és egyensúlyt ezekben a kaotikus időkben. Mindig a lehető legmagasabb végkimentelt kívánjátok mindenkinek és készüljetek fel arra, hogy a belőletek kiáramló Fény miatt, sokan körülöttetek megpróbálkozik majd szemétlerakónak használni titeket. Emlékezzetek arra, hogy ez csupán azt mutatja, hogy a Szeretet Kozmikus Energiái amik a Bolygótokra áramlanak be, megtisztítanak minden olyan rezgésszámot amik nem léphetnek be az 5. Dimenzióba.

Őrizzétek meg Legfelsőbb látomásotokat, a Legjobbakat kívánva mindenki számára.  Kedveseink, ti vagytok az alapja mindannak a jónak és egésznek ami a változó időket jellemzi.
Viszlát a következő héten…

ÉN VAGYOK Hilarion

©2011 Marlene Swetlishoff
Fordítás: Bella
(www.galaktikusuzenetek.com)

No comments:

Post a Comment